In mijn verslag als Penningmeester had ik werkelijk geen idee waar het geld van de Vomar vandaan kwam Tijdens de algemene ledenvergadering wist Peter mij meer duidelijkheid te geven op het bedrag van 88 euro die door de Vomar was gestort. Met de uitleg van Peter ben ik contact gaan zoeken met de Vomar en heb al mijn vragen daar losgelaten. Ben ik tot de conclusie gekomen dat het best de moeite waard kan zijn.

Maar hoe werkt het!

  1. Leden maar ook niet leden die een KIK kaart hebben ( zo heet de kaart van de Vomar: Klant Is Koning) kunnen voor de zwemclub sparen. Degene die nog geen KIK kaart hebben kunnen deze vragen bij de balie van de Vomar. De kaart is gratis. Als je KIK kaart is geactiveerd kun je voor ons sparen.
  2. Het enige dat u hoeft te doen is het nummer van uw KIK-kaart door te geven via penningmeester@de-spetters.nl of doorgeven aan Astrid. De penningmeester maakt een lijst en zet het nummer van uw KIK-kaart hierop en geeft het door aan het hoofdkantoor van de Vomar die het nummer van de KIK-kaart koppelt aan zwemclub de Spetters.
  3. Elke keer als u boodschappen doet bij de Vomar en bij betaling uw KIK kaart geeft wordt het totaal bedrag op ons sponsor account gezet. Zo spaart u kosteloos mee.
  4. De bedragen die de klanten met gekoppelde KIK kaart bij de Vomar besteden, worden allemaal bij elkaar opgeteld. Vervolgens wordt van het totaalbedrag dat er in drie maanden door jouw leden /sponsors is besteed 0,5% overgemaakt naar de clubkas.(minimum uit te keren bedrag is €20,00 bedragen hieronder komt te vervallen).
  5. Het antwoord is JA. Het kost u niets extra’s alleen uw kaart geven aan de caissière en klaar

Dus hoe meer KIK kaarten er gekoppeld zijn aan de zwemclub de Spetters hoe sneller wij elke 3 maanden boven de 20 euro uitkomen.

Nu kan je ook zelf sparen op je kaart, bij uitbetaling krijg je dan 4% boven het gespaarde bedrag. Dit staat helemaal buiten het sponsoren.