Natuurlijk wordt er gezwommen bij De Spetters, ieder op zijn eigen niveau en altijd met een leuke groep. Zwemclub De Spetters kent verschillende groepen die samen een gezellige club vormen.

Recreatief zwemmen bij zwemclub de Spetters!
Dit is zwemmen voor iedereen vanaf 6 jaar die minimaal het diploma A heeft. Wij trainen in de lengte van het zwembad. Alle verschillende slagen worden getraind en/of aangeleerd. Er is ook aandacht voor andere onderdelen van de zwemsport zoals de startduik en verschillende keerpunten.

Van diploma A t-m 15 jaar

In de Winterperiode trainen wij in zwembad de Beeck . Dit is vanaf september t/m april.
Van Mei tot de zomervakantie trainen wij in zwembad het Baafje.

Hier verbeteren de zwemmers de basistechniekvaardigheden van de 4 wedstrijdslagen, de start- en de keerpunten. Daarnaast maken zij kennis met enkele andere trainingsvormen zoals duur- en snelheidstraining.

In de Winterperiode trainen wij in zwembad de Beeck . Dit is vanaf september t/m april.

Wat is trim-zwemmen vraagt u zich misschien af?

Trim-zwemmen doen wij bij de Spetters vanaf de leeftijd 18 jaar tot ….. het niet meer lukt om te zwemmen. Wij zwemmen in de lengte van het zwembad. Schoolslag, rugcrawl, borstcrawl zijn de zwemslagen die wij het meeste zwemmen. Bij het trim-zwemmen zwemmen we niet op wedstrijd niveau, elke baan heeft zijn eigen tempo zodat iedereen  op een gezonde en ontspannen manier bezig kan zijn met de zwemsport. Ben je bijvoorbeeld niet zo snel of ben je snel moe ,dan kun je altijd een baantje overslaan Verder is dit een ideale manier om uw conditie te verbeteren. Niet alleen het lichamelijke aspect vinden wij belangrijk, maar ook gezelligheid vinden wij erg belangrijk. Het trim-zwemmen is elke maandag van 20:00 tot 21:00 uur in het zwembad de Beeck in Bergen. Trainster is Astrid van Westerop

Van mei tot de grote vakantie van de jeugd trainen wij in zwembad het Baafje