Oud papier gestolen

Afgelopen maand is er oud papier gestolen aan de Westerweg. Dit is oud papier geweest dat wij hadden willen ophalen. Echter twee mannen in een donkerblauw bestelbusje met afgeplakte ramen hebben het voor onze neus weggekaapt. Gelukkig waren bewoners aan de Westerweg zo alert om alarm te slaan.
 
Ik heb contact gehad met de gemeente. Vuil wat aan de weg wordt gezet (dus ook oud papier) is eigendom van de gemeente. Mensen die geen toestemming hebben om het weg te halen plegen dus diefstal.
 
Aangezien onze oud papier opbrengsten de laatste tijd drastisch zijn verminderd vermoed ik dat deze mensen al langere tijd bezig zijn.
 
Nu willen we deze twee mannen graag vinden. Allereerst wil ik de mensen die in onze oud papier wijk wonen vragen om extra alert te zijn op de tweede dinsdag van de maand zo rond 19:00.
De gemeente heeft aangegeven ook mensen op pad te sturen die bevoegd zijn om direct actie te ondernemen. 
Als laatste wil ik vragen, heb je zin in een ommetje op de tweede dinsdag van de maand rond 19:00. Fiets of wandel dan gerust in de buurt van de Westerweg/baafje/hoekstuk. Je hoeft de mannen niet aan te spreken, met een kenteken van de auto zijn we al heel blij! 
 
Ik houd jullie op de hoogte en ik hoop dat deze twee mannen snel gevonden worden.
 
Vriendelijke groet,
Thea Smakman