Wederom afscheid van ons thuisbad

Op 1 december 1977 was de eerste keer dat er een noodplan moest komen, het zwembad de Watertoren stond in brand, in juli 1987 kwam het bericht dat de witte brug in brand stond , hier trainde de selectie van de Spetters samen met de selectie van Aquafit genaamd de HAC .

In juni 2008 kregen wij van zwemclub de Spetters het bericht dat zwembad de Watertoren in Egmond aan Zee ging sluiten. Een besluit van de gemeente Bergen. Wij waren erg aangeslagen, omdat wij niet meer een thuisbad hadden. Gelukkig kwam er een oplossing en konden wij onze trainingen voortzetten in zwembad de Beeck in Bergen. Helaas kwam hier afgelopen vrijdag 13 oktober ook een einde aan, door een enorme brand die het hele sportcomplex verwoestte.

Vanmiddag naar zwembad de Beeck gereden om met eigen ogen te zien of er inderdaad niets meer viel te redden. Helaas werd het antwoord snel duidelijk. Nee, er was niets meer te redden. De brandlucht kwam je al tegemoet, best wel aangeslagen hebben we nog een paar foto’s gemaakt en voor het gevoel afscheid genomen. 

Dus wederom gaan wij er weer alles aan doen om een mooi thuisbad te vinden.