Bingo avond

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13-05-2023
19:00 - 23:00

Locatie
Vogelvereniging Kleurenpracht

Categorieën


Elk jaar wordt er een bingo avond gehouden en ook dit jaar zal die er weer zijn. De bingo avond is komende zaterdag 13 Mei bij de Kleurenpracht (Het Zevenhuizen 50, 1852 JC Heiloo). Het vind plaats van 19.00 tot 23.00 uur

Zoals jullie weten vindt de Bingo altijd plaats aan het einde van het jaar. Omdat dit altijd een drukke periode is, leek het ons leuk om het dit jaar op een ander moment te doen. Voor ons wordt het dus ook even kijken hoe dit uitpakt. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn! 

Wij verzorgen de beste pennen en potloden om de juiste getallen te omcirkelen, bingo babes die de getallen duidelijk zullen omroepen en niet te vergeten de geweldige prijzen…!

Want ook dit jaar zullen er weer leuke prijzen te winnen zijn, die worden gekocht maar er worden elk jaar ook prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers uit de omgeving.

Als u nog leuke winkeliers kent of bent, die ook prijzen/prijs beschikbaar willen stellen, neem dan even contact met mij op want dat vinden we natuurlijk altijd leuk! 

Wij hebben er al heel veel zin in, hopelijk tot zaterdag!

 

Spetterende groetjes,