Zaterdag 13 oktober 2018 was er onze jaarlijkse bingoavond. Het was weer een groot succes met prachtige prijzen. Dat het dit jaar een maand eerder was dan voorgaande jaren daar moesten we allemaal even aan wennen. Gebruikelijk was het half november. Wij kregen veel berichten van de leden dat het dan altijd al zo druk was in november. Vandaar dat er werd besloten om het dit jaar half oktober te doen.
Het werd weer een echte Spetter Bingo met onze leden, familie en vrienden waardoor het super gezellig werd.

Sponsors
Ook dit jaar heeft de activiteiten commissie weer heel erg zijn best gedaan met de inkoop en zoeken naar sponsors. Zonder deze Sponsors was de bingoavond niet zo’n succes. Dank jullie wel en hopelijk tot volgend jaar.

Zonnetje

Deze keer werden er leden in het zonnetje gezet. Onze Renske Coehoorn omdat ze na 16 jaar gestopt is met training geven. Gelukkig blijft Renske nog wel actief in de activiteiten commissie.
Annieke zetten onze bikkels ( Monique, Gerben, Iris, Esli , Sanne en Hannah) die 1 kilometer in het openwater van Anna Paulowna zijn gaan zwemmen op een hele speciale manier in het zonnetje!
Heel blij zijn wij ook met de activiteiten commissie die allemaal leuke ideeën hebben en dat perfect uitvoeren.
Alle leden die 1 oktober op tijd hebben gezwommen kregen allemaal een diploma met hun tijden van de schoolslag en vrijeslag.

Wat een toppers allemaal.